Skip to content
Foto van Londen

Post-Brexit webinar, waar moet u aan denken?

Gepubliceerd op: 03 maart 2021
Type publicatie Kennisartikel
Op dinsdag 2 maart 2021 heeft Baker Tilly samen met MHA MacIntyre Hudson (Baker Tilly netwerkpartner in het Verenigd Koninkrijk) een post-Brexit webinar. Brexit  georganiseerd. Gedurende dit webinar hebben experts Alison Horner, Marisa Hut, Andrew Thurston, Jonathan Main, Angela Keery en Chris Danes de volgende interessante zaken besproken:

  • Oorsprong van goederen – waarom relevant, wat zijn de valkuilen maar ook hoe werken deze nu aan de hand van voorbeelden

  • De Brexit deal – wat betekent deze nu echt voor de handel

  • Douane – welke informatie en documentatie is nodig om goederen uit te voeren en in te voeren

  • Uitvoer uit en invoer in de EU - wat zijn de aandachtspunten voor btw en douane

  • E-commerce wijzigingen in de EU per 1 juli 2021

  • Noord Ierland – wat zijn de laatste ontwikkelingen voor de handel in goederen

  • Toekomst – wat kan een strategie zijn voor de toekomst, oprichten entiteit in EU.

Kon u er niet bij zijn? Kijkt u het webinar hier dan terug.

Oops! We kunnen de video niet tonen i.v.m. je cookie voorkeur. Om de video te kunnen tonen moeten "Marketing" cookies geaccepteerd zijn in je cookie instellingen. Pas je voorkeur aan om de video toch te kunnen bekijken. Pas je cookie voorkeur aan
Post-Brexit webinar, waar moet u aan denken?

  • Let op: Dit webinar is in het Engels.

De slides vindt u hieronder terug. Heeft u vragen, laat het gerust weten. Neemt u gerust contact op met Marisa Hut van VAT & Customs Advisory.

Download Brexit Update and common issues

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief