Interim Financials

Wij zijn er ook voor organisaties die tijdelijk extra mankracht kunnen gebruiken. En voor professionals die graag bij organisaties op interim basis aan de slag willen gaan. Wij beschikken over een landelijk dekking en over een groot netwerk van interim professionals, zowel intern als extern. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en ondersteunen graag op interim basis bij uw organisatie.

Interim Financials.jpg
Ontdek meer over Interim Financials

Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen bedrijven en interim professionals. Heeft u tijdelijk extra mankracht binnen uw bedrijf nodig? Bekijk dan eens in welke sectoren we gespecialiseerd zijn. Hier leest u ook hoe wij tot een goede match komen met u. Wilt u juist als interim financial aan de slag? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden. Op onze website staan de meest recente vacatures en is een overzicht te vinden van trainingen en cursussen die wij regelmatig aan onze interim professionals aanbieden.

SNA-keurmerk

Als één van de weinige accountantsorganisaties binnen Nederland beschikken wij over het SNA-Keurmerk. Het SNA-Keurmerk van de Stichting Normering Arbeid geldt als dé norm voor betrouwbaarheid op het gebied van arbeid en verloning in de interim branche. Het keurmerk is een bewijs dat organisaties voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400-1 wanneer zij personeel inlenen en doorlenen. Ieder jaar wordt onderzocht of nog steeds wordt voldaan aan de vereisten van het keurmerk. Sinds 2014 hebben wij de certificering onafgebroken weten te verlengen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over interim financials? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

ron-jansen.jpg
Ron Jansen Partner Interim Financials T: 06 22 97 01 13