Skip to content
Foto van vrouw met bankpas

Btw en e-commercewijzigingen – waar moet u aan denken?

Gepubliceerd op: 29 april 2021
Type publicatie Kennisartikel

Met Brexit nog maar net achter ons, komen er alweer nieuwe wijzigingen aan op btw-gebied. Op 1 juli 2021 gaat de EU haar btw-regelgeving voor e-commerce volledig aanpassen. Vergelijkbare aanpassingen zijn reeds ingevoerd in Groot-Brittannië per 1 januari jongstleden. Het tijdig voldoen aan de regels is belangrijk, maar let op: de regelgeving biedt ook veel kansen! Bereid u dan ook goed voor!

Op 20 april 2021 heeft Baker Tilly een online event georganiseerd waarin onder meer de aankomende e-commerce wijzigingen in de EU, maar ook de reeds per 1 januari 2021 ingevoerde wijzigingen in Groot-Brittannië zijn besproken. Daarnaast zijn de huidige e-commerce regels in Australië en de aankomende handelsdeal tussen de EU / het Verenigd Koninkrijk en Australië besproken.

Wilt u het online event terugkijken of kon u er niet bij zijn? Kijkt u dan hier het event terug.

Btw en e-commercewijzigingen – waar moet u aan denken?

De slides vindt u hieronder terug. Heeft u vragen, laat het gerust weten. Neemt u gerust contact op met Marisa Hut van VAT & Customs Advisory.

Download PDF: Ecommerce

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief