Skip to content
Gepubliceerd op: 09 januari 2024
Type publicatie Kennisartikel
Gerelateerde onderwerpen

De jaarafsluiting 2023 staat voor veel gemeenten, provincies en gemeenschappelijke regelingen weer voor de deur! Uw bestuur is verplicht om een jaarrekening aan te bieden die geheel aan het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) voldoet. Een intensief proces, dat een goede voorbereiding vergt.

 Voorbeeldjaarrekening

Graag helpen wij u met een voorbeeldjaarrekening. Deze jaarrekening is geactualiseerd op basis van de ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving. U kunt de voorbeeldjaarrekening gebruiken als basis bij het opstellen van uw jaarrekening. Of gebruik het document als naslagwerk. Zo bespaart u een hoop tijd en uitzoekwerk bij het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast voorkomt u, door het gebruik van dit voorbeeld als basis of als naslagwerk, discussies met uw accountant over het wel of niet voldoen aan de BBV.

 

Voorbeeld jaarrekening

Word-versie

U kunt deze voorbeeldjaarrekening downloaden via bovenstaande link. Wilt u liever een bewerkbare Word-versie van dit bestand? Stuur dan mij een e-mail. U ontvangt het Word-document vervolgens in uw mailbox.

Wet- en regelgeving op dit gebied kan onderhevig zijn aan verandering. Wij raden u aan om met uw Baker Tilly adviseur te overleggen over de impact hiervan.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief