Skip to content
Gepubliceerd op: 06 augustus 2020
Type publicatie Ondernemerscollege
Jan Kuipers

Een piloot bouwt zijn of haar reputatie tijdens stormachtig weer, niet als de zon schijnt. Hetzelfde geldt voor leiderschap in crisistijd. Het zet een vergrootglas op waar je goed én minder goed in bent. In dit ondernemerscollege neemt Jan Kuipers je mee in leiderschapsprincipes waarmee je je geloofwaardigheid als leider kunt versterken. Hij laat zien hoe belangrijk realisme, transparantie, directheid en vertrouwen zijn en stelt twee cruciale vragen waarmee je richting geeft aan de toekomst.  

Over Jan Kuipers

Jan Kuipers is oprichter van leiderschapsinstituut FranklinCovey Benelux en helpt organisaties op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandering en prestatieverbetering. Zijn visie is dat je je eigen krachten moet gebruiken om anderen in staat te stellen die van hen te gebruiken. Daarbij werkt hij o.a. vanuit de principes van Stephen Covey, bekend van het wereldwijd bekende managementboek ‘de zeven eigenschappen van effectief leiderschap’.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief