Skip to content
Gepubliceerd op: 15 november 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Thijs Lindhout

Van zelfhulpboeken verslinden tot op je blote voeten over kolen lopen en je chakra’s reinigen. Thijs Lindhout deed het allemaal in zijn zoektocht naar geluk. Het leverde hem de titel geluksonderzoeker op, maar hij leerde vooral dat er over geluk vele misvattingen bestaan. In zijn college behandelt Thijs er drie. Onder andere dat geluk maakbaar is. Maakt u zich geen zorgen, Thijs laat, met inspirerende voorbeelden, ook zien welke vragen wél relevant zijn om persoonlijk geluk te ervaren.

Over Thijs Lindhout

Na een seminar op zijn 21e gooide Thijs Lindhout het roer om. Hij ging op zoek naar geluk. Na veel seminars en goeroes, besloot hij zijn inzichten te delen. Hij heeft een succesvolle podcast 100% Inspiratie met 1 miljoen volgers. Zijn inzichten deelt hij ook in het theater tijdens zijn 100% Inspiratie Show, waarmee hij door het land toert.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief