Skip to content
Gepubliceerd op: 09 maart 2020
Type publicatie Ondernemerscollege
Karl Raats – Eerste Hulp bij Creativiteit | OC #100

Vind jij jezelf creatief? Bij deze vraag blijven de handen vrijwel omlaag. Bij de vraag ‘vind je een jong kind creatief?’ steekt iedereen zijn hand op. Waar is deze creativiteit gebleven? Waar ging het mis en hoe houd je die creativiteit bij het ouder worden vast? Creativiteitsexpert Karl Raats geeft in zijn ondernemerscollege vier tips. Tips die je makkelijk kunt toepassing om de creativiteit binnen je onderneming te stimuleren.

Over Karl Raats

Creativiteitsexpert Karl Raats is sinds 2006 onafhankelijk trainer en procesbegeleider in creativiteit en innovatie. Hij noemt Creatief Denken de professionele liefde van zijn leven. Tijdens zijn trainingen geeft Karl organisaties inzicht in wat er nodig is om daadwerkelijk creativiteit en ‘out-of-the-box’ – denken te stimuleren.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief