Skip to content
Gepubliceerd op: 18 oktober 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe bewust zijn onze keuzes?

We maken per dag ongeveer 30.000 keuzes. Dit is er één per iedere drie seconde. Gelukkig zijn het niet allemaal bewuste keuzes, de meeste maken we op basis van gevoel en intuïtie. Slechts een aantal zijn bewust. Wanneer kies je echt zelf? Wanneer is je zogenaamde bewuste keuze toch onbewust beïnvloed door een ander? Corporate illusionist Niels Houtepen laat het in zijn ondernemerscollege zien.  

Over Niels Houtepen

Corporate illusionist Niels Houtepen zet eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden. Daarmee is hij te zien op tv en staat hij in het theater. Niels heeft ook een passie voor het bedenken en creëren van entertainment concepten, zoals het populaire kinderprogramma Wonderschool en Inspiration360, een grote ondernemersshow in de Ziggo Dome.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief