Skip to content
Foto van Harald Swinkels

Hoe blijf je de uitdager van traditionele markten?

Gepubliceerd op: 27 september 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Harald Swinkels - Hoe blijf je de uitdager van traditionele markten? | OC #52

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een inspirerend voorbeeld van hoe een bedrijf een uitdager in een traditionele markt kan zijn. In het geval van NLE betreft dit de energie- en telecommarkt. Medeoprichter Harald Swinkels vertelt over het voortdurend bijsturen van de strategie en hoe je bereid moet zijn om jezelf keer op keer uit te vinden. Het college bevat een puur ondernemersverhaal. Een kijktip voor iedere ondernemer!

Over Harald Swinkels

Harald Swinkels en zijn compagnon Pieter Schoen schudden met NLE in 2005 de energiemarkt op. Zij gingen de concurrentie aan met gevestigde partijen als Eneco en Nuon. Sinds vorig jaar doet NLE hetzelfde op de telecommarkt. Met succes want het bedrijf heeft inmiddels een omzet van ruim € 300 miljoen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief