Skip to content
Gepubliceerd op: 24 januari 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe helpt Instagram je business groeien?

Charlotte wilde graag in een grachtenpand in Amsterdam wonen. Om de huur van haar huis te kunnen betalen, besloot zij haar huis te gaan verhuren als vergaderlocatie. Maar hoe zorg je ervoor dat bedrijven uiteindelijk ook je vergaderlocatie gaan huren? Charlotte besloot Instagram in te zetten om haar bedrijven bekendheid te geven. In dit ondernemerscollege laat zij zien hoe zij in ruim een jaar tijd 9.000 volgers kreeg én daarom nu inmiddels al vier vergaderlocaties verhuurt.

Over Charlotte van 't Wout

Charlotte van ’t Wout is een duizendpoot: freelance journaliste voor het NRC en het AD, influencer op Instagram en eigenaar van twee bedrijven: SPOT en C Academy. Via SPOT verhuurt zij grachtenpanden als vergaderlocaties en Charlottes kennis en ervaring is te koop via online trainingen op C Academy. Een jonge ondernemer met een enorm doorzettingsvermogen en een flink portie lef.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief