Skip to content
Foto van Edith Bosch

Hoe kun je met het projectiemechanisme je zelfkennis vergroten?

Gepubliceerd op: 20 september 2018
Type publicatie Ondernemerscollege
Edith Bosch – Hoe kun je met het projectiemechanisme je zelfkennis vergroten? | OC #69

Edith Bosch deelt haar kijk op het projectiemechanisme. Waarom leggen we vaak de schuld bij anderen in plaats van eerst naar onszelf te kijken? Irritaties naar anderen zeggen namelijk iets over je eigen complexen. Edith leert je dat door in dit soort situaties anders te handelen, je als persoon groeit en meer verbinding maakt met mensen. Bijvoorbeeld binnen het team waarin je werkt. Bekijk nu het college van Edith.

Over Edith Bosch

Edith Bosch won drie Olympische medailles, werd wereldkampioen en is meervoudig Europees kampioen judo. Als ze in 2013 haar judojas definitief aan de wilgen hangt, start ze als life coach. Haar ervaringen met presteren op hoog niveau en de interesse in gedragswetenschap zet Edith in om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief