Skip to content
Gepubliceerd op: 02 mei 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe neem je besluiten zonder verliezers?

Beslissingen nemen zonder je mensen daarin te betrekken kan leiden tot weerstand binnen je bedrijf. Of erger, tot sabotage. Hoe voorkom je dit? Corporate antropoloog Danielle Braun ontdekte in Afrika de kracht van kampvuurgesprekken. In dit college laat zij zien wat er gebeurt met betrokkenheid van medewerkers als organisaties stoppen met vergaderen en kiezen voor een open gesprek met tijd en aandacht voor ieders mening. Hoe het in de praktijk werkt? Bekijk haar college.

Over Danielle Braun

Als corporate antropoloog reist Danielle Braun de wereld rond om te leren van stammen en andere volkeren. Zij denkt dat er voor elk management- of leiderschapsvraagstuk ergens op de wereld al een oplossing is bedacht. Die kennis gebruikt zij om organisaties meer bezieling te geven en leiders te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. 

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief