Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe ontwikkel ik een toekomstvisie in deze snel veranderende wereld?

Gepubliceerd op: 23 maart 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Bob de Wit - Hoe ontwikkel ik een toekomstvisie in deze snel veranderende wereld? | OC #43

In een snel veranderende wereld is het als bedrijf goed om de stip aan de horizon scherp te formuleren. Om van je huidige positie naar die langetermijnvisie te werken, zijn een aantal stappen nodig. Hiervoor heeft Bob de Wit een handige tool ontwikkeld, waarmee je eenvoudig op één A4’tje je strategie in kaart kunt brengen.

Over Bob de Wit

Bob de Wit weet alles over strategie en leiderschap. Hij geeft, nu als hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit, al ruim 20 jaar college over dit thema. Daarnaast begeleidt hij dagelijks grote en minder grote bedrijven bij het maken van (de juiste) strategische keuzes. Meer weten hierover? Lees dan eens zijn boek Strategy Synthesis: For leaders.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief