Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe overleef je als organisatie het digitale tijdperk?

Gepubliceerd op: 07 februari 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe overleef je als organisatie het digitale tijdperk?

Sander Duivestein gelooft dat alleen organisaties die nieuwe technologieën omarmen weten te overleven. Het is digitaal darwinisme: veranderen of verdwijnen. Want in de wereld van morgen maakt technologie het verschil. Bedrijven moeten geen weerstand bieden, maar digitalisering, automatisering en virtualisering aangrijpen om te veranderen. In hoog tempo neemt Sander je mee wat nu technisch al mogelijk is en hoe snel dat gaat. En waarom het belangrijk is om los te komen van de waan van de dag en die verandering in gang te zetten.

Over Sander Duivenstein

Trendwatcher Sander Duivestein ziet het als zijn missie om de impact van nieuwe technologieën op mens, bedrijf en maatschappij in beeld te brengen. Daarom doet hij  onderzoek bij het Verkenningsinstituut voor Nieuwe  Technologie (VINT) en schrijft en spreekt veel over internet of things, big data, artificial intelligence, robots.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief