Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe voorkom je een cyberaanval door een hacker?

Gepubliceerd op: 13 februari 2018
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe voorkom je een cyberaanval door een hacker?

Ook al heb je overal wachtwoorden voor, gebruik je alarmsystemen, werk je in de cloud; een cyberaanval op jouw systemen is zo uitgevoerd. Hoe goed zijn jouw gegevens beveiligd? En wat kun je doen om alles nóg veiliger te maken? Barry van Kampen is hacker en cybersecurity specialist. In zijn college geeft hij een aantal handvatten mee. Maar bovenal draait het om bewustwording: weet welke moderne ‘hackbare’ technologieën je gebruikt, wat de impact van een lek kan zijn en hoe je een cyberaanval sneller kunt herkennen en tegengaan.

Over Barry van Kampen

‘If you can’t beat them, join them’ is het motto van hacker Barry van Kampen . Hij hackt technologieën om mensen en bedrijven bewust te maken wat de impact van een cyberaanval kan zijn.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief