Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe zorg je dat dromen ook financieel haalbaar zijn?

Gepubliceerd op: 04 oktober 2018
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe zorg je dat dromen ook financieel haalbaar zijn?

Hoe voorkom je dat je aan het eind van je leven wel een volle bankrekening hebt gerealiseerd, maar je levensdoelen niet? Of je nu een zeilboot wilt kopen, je kinderen financieel goed wil achterlaten of vooral op de lange termijn voldoende geld wil hebben voor een onbezorgde oude dag; geen levensdoel is (financieel) te gek. Zolang je maar duidelijk voor ogen hebt wát je wilt, zodat je daarbij een gericht financieel plan kunt opstellen. In dit ondernemerscollege laat Denise je zien hoe je met zo’n financieel plan zowel zakelijk als privé je dromen en ambities kunt bereiken.

Over Denise Bruseker

Denise Bruseker is financieel planner en helpt ondernemers bij het maken van een plan om dromen financieel te kunnen realiseren. Ze laat zien waar je nu over na moet denken om ook straks voldoende geld te hebben om goed van te leven en dromen waar te maken. Wanneer het aankomt op financiële keuzes maken, spelen drie zaken een belangrijke rol voor haar: buik, hart en hoofd moeten achter de beslissing staan.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief