Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoeveel werktijd gaat er op aan onnodig e-mailverkeer?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoeveel werktijd gaat er op aan onnodig e-mailverkeer?

Hoeveel uur per dag besteed jij aan het afhandelen van e-mails? Twee uur, drie uur? Ga op e-maildieet en besteed de tijd die je overhoudt aan innovatie. Maar hoe doe je dat: stoppen met e-mailen en starten met innoveren? Volgens Kim Spinder is het vooral een kwestie van doen!

Over Kim Spinder

Kim Spinder is een innovator en piraat. Vanaf januari 2011 is Kim gestopt met het gebruik van e-mail, dit heeft haar leven veranderd. Met haar motto ‘Just do it!’ brengt ze organisaties verder. Zij houdt van leren door te experimenteren. Kim won met haar aanpak diverse awards, waaronder de Harvard M-Prize for Management Innovation. Daarnaast is ze oprichter van de beweging We Quit Mail, het OpenLab en Deelstoel.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief