Skip to content
Gepubliceerd op: 27 juni 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
In gesprek met Marieke Snoek

Cycloon wordt gezien als de meest sociale en schone bezorgexpert van Nederland. Zij zijn, met de fietskoeriers in de grote steden en auto’s op groengas, het duurzame initiatief voor post- en pakketbezorging. Ook heel bijzonder: bij Cycloon heeft 85% van de postmedewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt. In dit ondernemerscollege praat presentator Maarten Bouwhuis met algemeen directeur Marieke Snoek. Zij vertelt over de voordelen van fietsen op bruine boterhammen en het belang van aandacht voor wat mensen wél kunnen.

Over Marieke Snoek

Marieke Snoek studeerde af als psychomotorisch therapeut, maar ging tijdelijk als fietskoerier aan de slag bij Cycloon. Op haar 27e werd ze daar algemeen directeur en gedreven door de duurzame ambities van Cycloon bracht Marieke het bedrijf naar zijn huidige omvang: 900 medewerkers en 20 miljoen euro omzet. Marieke is dan ook terecht genomineerd voor FD Jonge Talenten 2019.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief