Skip to content
Gepubliceerd op: 17 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Victor van Tol - Is delen het nieuwe bezitten? | OC #56

De deeleconomie is in opkomst. Bekende voorbeelden als Airbnb en Spotify laten zien dat mensen, zeker de jonge generatie, anders denken over bezit. Victor van Tol raakte geïnspireerd door dit concept, en wilde een gezond businessmodel neerzetten. Aangezien er in Nederland acht miljoen auto’s zijn, die gemiddeld 23 uur per dag stilstaan, besloot hij van ‘autodelen’ zijn business te maken. Een inspirerend ondernemersverhaal!

Over Victor van Tol

Samen met Pascal Ontijd richtte Victor van Tol in 2011 SnappCar op. Om verschil te maken. SnappCar is een online platform waar je als particulier veilig en makkelijk je auto met iemand anders kunt delen. Meer deelauto’s betekent minder auto’s op de weg, minder CO2 uitstoot en meer sociale cohesie in wijken en buurten. Inmiddels verovert SnappCar Europa en is het bedrijf een toonaangevend voorbeeld in de sharing economy.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief