Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Managing Risk at 350kph: Lessons from the Fast Lane

Gepubliceerd op: 26 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Managing Risk at 350kph: Lessons from the Fast Lane

Risk management komt in de Formule 1 in allerlei vormen voor. Van de veiligheid van coureurs en hun team tot het managen van commerciële risico’s van ‘s werelds meest dure sport. En niet te vergeten de logistieke risico’s die gepaard gaan met het vervoeren van de kostbare auto’s, materialen en een compleet team naar twintig bestemmingen over de hele wereld. Mark Gallagher heeft met ruim dertig jaar werkervaring in de race industrie het nodige geleerd over riskmanagement en deelt dit graag met zijn publiek. Let op: deze video is Engelstalig.

Over Mark Gallagher

Tijdens zijn carrière in de Formule 1 werkte Mark Gallagher in managementfuncties voor de teams van Jordan Grand Prix, Red Bull Racing en Cosworth. Hij leerde wat er nodig is om een winnaar te zijn en werkte samen met bekende Formule 1 coureurs, zoals Ayrton Senna, Michael Schumacher, David Coulthard en Mika Hakkinen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief