Skip to content
Gepubliceerd op: 18 april 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Van een start-up naar een ‘volwassen’ bedrijf naar een overname. Stefan van den Berg heeft het allemaal meegemaakt met AfterPay. Hij had zich goed voorbereid op de verkoop. Desondanks kwamen er een hoop dingen op hem af. Gaat het wel goed komen als het bedrijf waar je zoveel tijd, geld en energie in hebt gestoken in iemand anders zijn handen terecht komt? En hoe kun je jezelf hiervan losmaken? Stefan deelt zijn belangrijkste lessen met jou!

Over Stefan van den Berg

Stefan van den Berg is met AfterPay ooit begonnen als kleine acceptgirodienst met vier mensen in dienst. Na zeven jaar stond de teller op 200 collega’s, actief in acht landen en is er meer dan een miljoen aan betaalstromen bereikt. Inmiddels is AfterPay vrij bekend doordat het online-kopers en verkopers de garantie biedt van veilig achteraf betalen. Stefan van den Berg besloot tot de verkoop van zijn bedrijf. In dit proces heeft hij waardevolle ondernemerslessen opgedaan.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief