Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Veroorzaakt 3D-printen een nieuwe industriële revolutie?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Veroorzaakt 3D-printen een nieuwe industriële revolutie?

Snel en eenvoudig kunstimplantaten maken om patiënten sneller te helpen. Medicijnen op maat produceren, zodat iedereen een persoonlijke dosering heeft. Geautomatiseerd een huis bouwen om snel in woningvraag te voorzien. Het zijn stuk voor stuk behoeftes waarin een 3D-printer kan voorzien. We maken nog niet veel gebruik van deze technologie, maar als het aan Douwe Bart Mulder van Printr ligt, komt daar snel verandering in!

Over Douwe Bart Mulder

Douwe Bart Mulder is oprichter van de Twentse start-up Printr. Hij bouwde als 18-jarige zijn eerste 3D-printer en ontwikkelt nu met zijn eigen startup software waarmee 3D-printen veel makkelijker, toegankelijker en op grotere schaal toepasbaar wordt.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief