Skip to content
Gepubliceerd op: 07 februari 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Ben Verhagen - Waarom kiezen talenten voor jouw bedrijf? | OC #40

“Tegenwoordig heb je eigenlijk net zoveel activiteiten nodig om de juiste talenten te winnen als om de juiste klanten te winnen,” aldus Ben Verhagen. Maar hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? “Ga voortdurend op talentenjacht, formeer zelfsturende teams en geef ze ambitieuze doelen om mee aan de slag te gaan.”

Over Ben Verhagen

De strijd om goede nieuwe medewerkers is hevig. Het wordt niet voor niets ‘the war for talent’ genoemd. Ben Verhagen ziet veel werkgevers hiermee worstelen. Hij helpt ze al jaren bij de zoektocht, maar bouwt vooral met hen aan een sterk werkgeversmerk. Dit doet hij vanuit Goals: een door hem zelf opgericht bureau voor arbeidsmarketing dat inmiddels al ruim 12,5 jaar bestaat.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief