Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Wanneer staat de eerste robot aan het ziekbed?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Wanneer staat de eerste robot aan het ziekbed?

Soms kan concurrentie uit onverwachte hoek komen. Volgens Maarten den Braber zijn het namelijk niet instellingen en ziekenhuizen die de je grootste concurrenten zijn als je in de zorg werkt. Het is juist de technologie die direct met je concurreert. Hoe beïnvloeden nieuwe technieken de zorg? Weet wat er speelt en doe er je voordeel mee!

Over Maarten den Braber

Maarten den Braber geeft aan zorgorganisaties strategisch advies over technologische ontwikkelingen en de gevolgen en invloeden die deze met zich meebrengen. Hij leidde bij Rockstart het eerste Digital Health Accelerator programma voor start-ups en is één van de vier mannen achter SingularityU The Nertherlands. Bovendien heeft hij Quantified Self Europa opgericht: een Europese conferentie over zelfmetingen in de zorg.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief