Human Capital Helpdesk

Employment Advisory - Human Capital Helpdesk.jpg

Wat moet er minimaal in een personeelsdossier zitten als ik iemand wil ontslaan? Hoe zit het ook alweer met de opbouw van vakantiedagen van zieke werknemers? Hoe vaak mag ik een tijdelijk contract verlengen? Zijn onze arbeidsovereenkomsten goed opgesteld en compleet? Veel gestelde vragen van werkgevers, die door onze Human Capital Helpdesk snel te beantwoorden zijn.

Human Capital Helpdesk Abonnement

Met een abonnement op onze helpdesk kunt u tegen een vast tarief contact opnemen met onze specialisten: arbeidsrechtjuristen, HR consultants, specialisten loonheffingen en salarisadviseurs. Zij zitten voor u klaar om uw korte vragen over contracten, aan- en opzegtermijnen, proeftijden, ziekte en verzuim en conflictsituaties direct telefonisch te beantwoorden. Zonder dat gelijk de teller gaat lopen.

Juridische beoordeling dossier

Naast onze telefonische helpdesk doen wij binnen dit abonnement ook de eerste juridische beoordeling van uw dossier: een arbeidsconflict, disfunctionerende of langdurig arbeidsongeschikte werknemer. Wij kunnen direct een vaste prijs met u afspreken voor verdere begeleiding. Daarnaast kunt u door de helpdesk arbeidsovereenkomsten, opdracht-overeenkomsten en reglementen laten checken of een model arbeidsovereenkomst laten opstellen.

Extra’s voor abonnees

Voor de vraagstukken die niet binnen dit abonnement vallen, maken wij graag een vaste prijsafspraak. Als abonnee van onze helpdesk, ontvangt u 10% korting op onze tarieven. Daarnaast verzorgen wij eenmaal per jaar gratis een workshop voor uw management over actuele arbeidsrechtelijke en HR-issues.

Meer weten of hulp nodig?

Geeft u toch de voorkeur aan een persoonlijk advies? Onze Employment Advisory specialisten zijn u graag van dienst. Neem dan contact met ons op. 

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over Human Capital Helpdesk? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

carin welters.jpg
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40