Skip to content
Foto van ballonnen

Baker Tilly Global Tax Solutions neemt award ‘Recommended Firm’ in ontvangst

Gepubliceerd op: 08 maart 2019
Type publicatie Kennisartikel
International Tax Review (ITR) World Tax rangschikt jaarlijks belastingdeskundigen uit meer dan vijftig rechtsgebieden wereldwijd. De lijst geeft een gedetailleerd beeld van de markt voor belastingadvies . Baker Tilly Global Tax Solutions nam in editie 2019 de award ‘Recommended Firm’ in ontvangst.

De ITR World Tax wordt na diepgaand en onafhankelijk onderzoek opgesteld. Voor deze editie werd input van meer dan 5.500 klanten en 2.500 belastingdeskundigen meegenomen. De ranking vindt plaats op basis van bewijs van werk, aanbevelingen en feedback van klanten en het onderzoek is volledig onafhankelijk. Er zijn ruim 1.800 bedrijven gerangschikt.

Baker Tilly Global Tax Solutions won de award ‘Recommended Firm’. Op woensdag 6 maart 2019 mocht een aantal vertegenwoordigers van Baker Tilly Global Tax Solutions de prijs ophalen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief