Skip to content
Gepubliceerd op: 13 juni 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Body language in de boardroom

Volgens psycholoog Job Boersma is het van strategische waarde als je non-verbale communicatie kunt waarnemen in de boardroom. Wie is er nu eigenlijk de baas? Wie zijn vriendjes en welke emoties spelen een rol in de samenwerking? Welke micro-expressie kun je waarnemen tijdens een onderhandeling? In dit college deelt Job drie tips over non-verbale communicatie en hoe je hier strategisch je voordeel mee kunt doen.

Over Job Boersma

Job Boersma is psycholoog, auteur en keynote spreker. Hij begeleidt teams met onderhandelen en conflicthantering. Als psycholoog specialiseerde hij zich in emoties en micro-expressies training. Hij studeerde onder meer ‘Facial Action Coding System’ bij Dr. Erica Rosenberg (scientific consultant voor de TV serie ‘Lie To Me’). Daarnaast werd hij door voormalig CIA agent en leugendetectiewizard James Newberry in analytisch interviewen opgeleid.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief