Skip to content
Foto van ondernemerscollegr

Hoe blijf je onbeperkt houdbaar?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe blijf je onbeperkt houdbaar?

Kennis en vaardigheden zijn beperkt houdbaar. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers voldoende toegevoegde waarde blijven creëren? En dat je ook zelf, als mens en als organisatie, onbeperkt houdbaar blijft? Jeroen Busscher geeft college over het continue heruitvinden van de toegevoegde waarde van jezelf en je onderneming. Want het succes van nu is de middelmaat van morgen.

Over Jeroen Busscher

Na korte en hevige carrière als kunstenaar richtte Jeroen in 1995 Malgil op: een evenementenbureau dat zich ontwikkelde tot een ontwerpbureau voor organisatiecultuur interventies. Malgil won voor haar concepten een gouden en een bronzen Giraffe en een EVA. Sinds 2005 werkt Jeroen als zelfstandig consultant, dagvoorzitter en leiderschapstrainer. Daarnaast is Jeroen Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief