Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe geef je leiding aan een high performance team?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe geef je leiding aan een high performance team?

Team Brunel had niet alleen spreekwoordelijk de wind in de zeilen tijdens de Volvo Ocean Race. Onder leiding van Bouwe Bekking waren communicatie, leiderschap en teamwork zo goed op elkaar afgestemd, dat het team een tweede plek wist te behalen in de zwaarste zeilrace ter wereld. Wat kun je doen, zodat jij en je team zich in rustiger vaarwater begeven en optimaal kunnen presteren?

Over Bouwe Bekking

In juni 2015 wist Bouwe Bekking met acht bemanningsleden van Team Brunel een tweede plaats te behalen in de Volvo Ocean Race 2014/2015. Bouwe Bekking is meervoudig Europees en wereldkampioen en deed al zeven keer eerder mee aan de Volvo Ocean Race. Hij weet als geen ander het belang van leiderschap en samenwerking. De ervaring die hij hiermee heeft, zijn inspirerend voor ondernemers.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief