Skip to content
Gepubliceerd op: 14 september 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Cristel van de Ven - Hoe krijg je ondernemende medewerkers? | OC #51

Vitaal, vakmanschap & veranderbereid. Beschikken jouw medewerkers over deze drie kenmerken, dan zit je goed! Dit zijn namelijk dé kenmerken van goed werknemerschap. Grote kans dat je mensen dan een steentje bijdragen aan het succes van je bedrijf, doordat ze bijvoorbeeld initiatief nemen en meedenken. Zijn nog niet al je mensen zover? In haar college laat Cristel van de Ven zien dat er vijf factoren zijn die het beste in medewerkers naar boven halen!

Over Cristel van de Ven

Cristel richtte samen met hoogleraar Employability Aukje Nauta Factor Vijf op. Hun ambitie is om de wereld van werk te vernieuwen. Focus ligt op de veranderbereidheid van medewerkers en ze op zodanige manier te motiveren en kansen te geven dat ze bereid zijn net dat ene stapje extra te zetten. Cristel doet veel werk in de praktijk. Ze onderzoekt, adviseert, schrijft, spreekt en geeft les over thema’s als sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid en leiderschap.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief