Skip to content
Gepubliceerd op: 09 november 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Mark Tigchelaar - Hoe raak je niet meer afgeleid? | OC #55

Je concentreren op het lezen van een boek is lastig wanneer je je ineens herinnert dat je nog een e-mail moet sturen of dat je nog snel een boodschap moet doen. Dagelijks is het menselijk brein meer dan 3,5 uur kwijt aan het verwerken van informatie. Niet zo gek dat er dan gedurende de dag ineens gedachten door je hoofd schieten. Gelukkig is daar breinexpert Mark Tigchelaar. Hij deelt zijn tips zodat je minder snel afgeleid bent en dus beter kunt presteren.

Over Mark Tigchelaar

Al op vroege leeftijd kwam Mark Tigchelaar er achter dat hij dyslectisch is. Tijdens zijn studie psychologie ging hij aan de slag met snellezen, mindmappen en geheugentechnieken. Hier ging hij mee verder, wat uiteindelijk resulteerde in de ontwikkeling van acht breintechnieken om sneller en beter grote hoeveelheden informatie te verwerken. Deze UseClark methode deelt hij in trainingen graag met anderen.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief