Skip to content
Gepubliceerd op: 10 januari 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe technologie onze tweede natuur wordt

Designer Hendrik-Jan Grievink neemt je mee in de wereld van technologie en natuur. Volgens Hendrik-Jan moeten we ons beeld van de natuur aanpassen, aangezien we in een tijd leven waar de geborenen en de gemaakten door elkaar beginnen te lopen: denk aan de organen die we printen en kweekvlees. Bekijk het college van Hendrik-Jan en laat je beeld over de natuur kantelen.

Over Hendrik-Jan Grievink

Hendrik-Jan Grievink is designer bij Next Nature; een internationaal netwerk waarin de samensmelting van natuur en technologie centraal staat. Neem bijvoorbeeld geprint voedsel en zelfrijdende auto’s. Wanneer zien we dit als vanzelfsprekend en wordt het onze nieuwe natuur? En hoe zorgen we ervoor dat we hierin de menselijke factor niet uit het oog verliezen? Hendrik-Jan Grievink zet mensen graag aan het denken hoe we in de toekomst willen ontwerpen, bouwen en leven.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief