Skip to content
Gepubliceerd op: 29 november 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
In gesprek met Bas Urlings

Een succesvol e-commercebedrijf leiden vanuit een trein van Mongolië naar China? Bas Urlings deed het en runde zijn bedrijf tijdens een wereldreis van twee jaar. Maar, hoe stuur je op afstand je mensen aan en wat doe je als er problemen ontstaan? In dit ondernemerscollege praat presentator Maarten Bouwhuis met Bas Urlings over het runnen van zijn onderneming op afstand en de voordelen daarvan.

Over Bas Urlings

Bas Urlings start al tijdens zijn studie met een eigen bedrijf. De eerste in een reeks succesvolle internetbedrijven. Bij Bas overheerst echter de behoefte aan vrijheid en voldoening en hij besluit een wereldreis te maken. Zijn bedrijf vertrouwt hij toe aan een manager. De wereldreis leert Bas dat het bedrijf niet van hem afhankelijk is. Hij kiest meer vrijheid in zijn leven in te bouwen, zonder te stoppen met een succesvol e-commerce ondernemer te zijn.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief