Skip to content
Gepubliceerd op: 08 mei 2020
Type publicatie Ondernemerscollege
In gesprek met: Goof Hamers | OC #102

Goof Hamers gelooft dat bedrijven alleen excelleren wanneer medewerkers zich veilig voelen, uitgedaagd worden, geholpen worden en weten welke kant een onderneming op gaat. Dit miste hij bij Vanderlande Industries, producent van geautomatiseerde transportsystemen. Bij zijn aantreden als CEO zorgde Goof ervoor dat de focus op groei terugkwam binnen de organisatie. Én heel belangrijk: hij kreeg de mensen mee in zijn ambitie. In dit ondernemerscollege deelt hij zijn kijk op leiderschap en geeft hij tips voor andere ondernemers.

Over Goof Hamers

Presentator Maarten Bouwhuis gaat in gesprek met Goof Hamers tijdens het ondernemerscollege. Goof begon zijn carrière bij Fokker Aircraft (tegenwoordig: Fokker Technologies). Daarna is hij jaren werkzaam geweest als managing director en CEO bij andere gerenommeerde bedrijven zoals Imtech, ASML en IHC Merwede. Goof sloot zijn carrière af als CEO van Vanderlande Industries.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief