Skip to content
Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Kun je je brein afstemmen op innovatie?

Ons brein doet veel dingen uit automatisme. Zo hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over lopen, fietsen en eten. Verandert hier iets in, eet je bijvoorbeeld voor het eerst met stokjes, dan kost dat in het begin wat meer moeite. Eigenlijk geldt dat voor alle dingen die je anders gaat doen. Van een nieuwe werkaanpak tot het uitvoeren van innovatie ideeën: hoe kun je je brein hierop afstemmen? Cabaretier en filosoof Paul Smit vertelt er alles over in het ondernemerscollege.

Over Paul Smit

Paul Smit is filosoof en cabaretier. Dit zorgt voor een combinatie van humor én inhoud, waarmee hij op unieke manier inspeelt op bedrijfsprocessen. Op het ondernemerscollege richt hij zich hierbij specifiek op het menselijk brein en innovatie.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief