Skip to content
Foto van ondernemerscollege

LinkedIn: haal jij het maximale uit je netwerk?

Gepubliceerd op: 23 juni 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Marcel Molenaar - LinkedIn: haal jij het maximale uit je netwerk? | OC #50

“It’s not what you know, it’s who knows you.” Anno 2017 draait het om het bouwen van netwerken en het bouwen aan relaties. 480 miljoen professionals hebben een LinkedIn account en iedere seconde komen er twee nieuwe leden bij. Marcel Molenaar neemt ons in het 50e ondernemerscollege mee in de wereld en het gedachtegoed van LinkedIn. Hij vertelt over de missie (connecting professionals) en visie (een wereldwijd omspannen web waarin kansen en kapitaal zo vrij mogelijk van a naar b kunnen stromen) van LinkedIn. Over hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is en hoe LinkedIn je kan helpen met het creëren van kansen. Heb jij nog geen LinkedIn account? Na het zien van dit college maak je er direct een aan. Wedden?

Over Marcel Molenaar

Marcel Molenaar is Countrymanager Benelux bij LinkedIn. Met bijna twee decennia ervaring op het gebied van digitale media en succesvolle online marketingstrategieën, heeft Marcel nog elke dag het gevoel dat ‘we pas begonnen zijn’. Hij gelooft in intellectuele nieuwsgierigheid als richting gever voor loopbaangroei en succes. Hij slaat dan ook nooit een kans over om te leren of te delen wat hijzelf geleerd heeft. Marcel is zeer toegewijd om van LinkedIn het meest effectieve platform voor succes te maken.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief