Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Personeel uitwisselen: ook een goed idee voor het mkb?

Gepubliceerd op: 02 februari 2010
Type publicatie Ondernemerscollege
Judith Semeijn - Personeel uitwisselen ook een goed idee voor het mkb? | OC #101

Het vinden van het juiste personeel is een groot probleem in de hedendaagse arbeidsmarkt. Waar vind je die kandidaat die precies de skills? Daarnaast zit 40% van het personeel niet lekker op hun plek. Judith Semeijn vertelt in haar ondernemerscollege hoe mkb-bedrijven samen kunnen werken, door personeel uit te wisselen en op die manier loopbanen vorm te geven.  

Over Judith Semeijn

In 2007 startte Judith Semeijn als universitair docent bij de Open Universiteit. Later werd ze voorzitter van de vakgroep Organisatie bij de faculteit Management, Science & Technology en in 2018 vernoemde de universiteit haar tot Hoogleraar Duurzaam Human Resource Management. Als research fellow is Judith verbonden aan Research Centrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief