Skip to content
Gepubliceerd op: 26 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
The Human Future of Work

De technologische ontwikkelingen zetten de wereld van menselijke arbeid op zijn kop. Zijn mensen, door de digitalisering en de opkomst van robots en Artificial Intelligence, straks in bedrijfsprocessen overbodig? Waar past de mens nog in dit plaatje? Stephen Griffiths’ college zal je geruststellen en neemt ons mee naar 2030. Uit onderzoek van Korn Ferry blijkt namelijk dat in 2030 menselijke arbeid 2,33 meer waard is dan machines en computers. De toekomst van arbeid begint langzaamaan duidelijk te worden. Let op: deze video is Engelstalig.

Over Stephen Griffiths

‘Mobile thought leader’ Stephen Griffiths was bij Google verantwoordelijk voor de digitale transformatie van Google’s klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In juli 2017 maakte hij de overstap naar Korn Ferry. Bij ’s werelds grootste executive search bureau helpt hij nu grote merken met hun digitale transformatie.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief