Skip to content
Gepubliceerd op: 07 maart 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Waarom moeten ondernemers ‘vlooien’?

Patrick van Veen studeerde af als bioloog en doet al ruim 15 jaar onderzoek naar de overeenkomsten tussen het gedrag van apen en mensen. In dit ondernemerscollege leert hij wat het gedrag van apen vertelt over ons eigen biologische oergedrag. En wat je daarmee kunt op de werkvloer. Zo levert het ‘vlooien’ van apen een belangrijke bijdrage aan het versterken van relaties. Daarom gelooft Patrick dat het voor organisaties gezond is als er meer ‘gevlooid’ zou worden. Een ondernemerscollege boordevol ‘aapjes kijken’.

Over Patrick van Veen

Patrick van Veen is bioloog en doet onderzoek naar het gedrag van apen. Zo helpt hij organisaties inzicht te geven in het gedrag op de werkvloer. Hij schreef het boek ‘Help mijn baas is een aap!’ en met zijn bedrijf Apemanagement verzorgt hij trainingen, lezingen en workshops over de overeenkomsten tussen de werkvloer en de apenrots.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief