Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Waarom we anders tegen ons pensioen moeten aankijken

Gepubliceerd op: 29 mei 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Tim Burggraaf

Net na de Tweede Wereldoorlog introduceerde Willem Drees de voorloper van de huidige AOW. De eerste stap naar het pensioen zoals we dat nu kennen. Maar de demografische samenstelling in ons land is sterk veranderd en leidt tot een ingewikkelde pensioendiscussie. Tel daar de vertrouwenscrisis bij op en we zijn in 2019 beland. Ons beeld van pensioen is nauwelijks veranderd. Tijd om daar verandering in te brengen, maar hoe doe je dat? Reis met Tim Burggraaf door de geschiedenis en ontdek waarom wij echt anders tegen ons pensioen moeten gaan aankijken.

Over Tim Burggraaf

Tim Burggraaf, partner bij Korn Ferry Hay, is beloningsexpert en specialist op het gebied van diverse gedragsveranderingen. Zo ook binnen de pensioendiscussie.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief