Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Wat iedere ondernemer moet weten over kunstmatige intelligentie

Gepubliceerd op: 01 november 2019
Type publicatie Ondernemerscollege
Wat iedere ondernemer moet weten over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie of artificial intelligence zijn containerbegrippen voor technieken om machines slimmer te maken. In essentie draait het om machines die met behulp van slimme algoritmen waarde geven aan data. Het helpt ons te leren van data. Tech ondernemer (en zelfbenoemd nerd) Jim Stolze neemt ons in zijn college mee in de wereld van AI en heeft praktische adviezen voor ondernemers. Alvast een tipje van de sluier: omarm eens je ‘innerlijke nerd’.

Over Jim Stolze

Tech ondernemer (of entrepe-nerd) Jim Stolze deed ooit een experiment waarbij hij zich veertig dagen afsloot van het internet. Hij haalde ook het kennisplatform TED naar Nederland en organiseerde acht keer TEDx Amsterdam. Recent kennen wij hem van zijn adviezen over AI (artificial intelligence). Hij werkte mee aan de Nationale AI cursus. Sinds 2016 bouwt Jim met Aigency aan de toekomst van artificial intelligence.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief