Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Werkt personeel met een aandeel in het bedrijf harder?

Gepubliceerd op: 15 december 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Henk Jan Beltman - Werkt personeel met een aandeel in het bedrijf harder? | OC #37

Wie is er niet dol op de chocola van Tony’s Chocolonely. Zij zelf ook! Crazy about chocolate zijn ze. And serious about people. Very serious. Goed werkgeverschap is voor Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij dit mooie bedrijf, net zo belangrijk als het produceren van een (h)eerlijke reep. Henk Jan betrekt zijn leveranciers én zijn personeel zo veel als mogelijk bij de onderneming. Bijvoorbeeld door zijn medewerkers te belonen met een aandeel in het bedrijf. Zijn team staat voor hem op nummer één. In dit ondernemerscollege vertelt Henk Jan over het gedachtegoed van Tony’s Chocolonely. Over eerlijk delen: van cacaoboon tot supermarkt en van medewerker tot directeur.

Over Henk Jan Beltman

Henk Jan Beltman wordt ook wel de Nederlandse Willy Wonka genoemd. Sinds 2010 is hij chief chocolate officer bij Tony’s Chocolonely, in goed Nederlands ‘de baas van de chocolade’. In 2014 won Henk Jan de Amsterdamse Ondernemersprijs 2014. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Amsterdamse betrokken ondernemer, die uitblinkt in creatief en innovatief ondernemerschap. In 2016 werd hij gekozen tot Dutch Marketeer of the Year. Volgens het juryrapport omdat hij in staat is zijn creativiteit en idealisme te koppelen aan goed ondernemerschap.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief