IT Advisory

ICT is onmisbaar geworden voor elke onderneming. Bovendien wordt door technologie steeds meer data gegenereerd. Dit introduceert risico’s én kansen voor uw organisatie. Voor een toekomstvaste organisatie moeten deze risico’s inzichtelijk zijn en beheerst worden. Bijvoorbeeld risico’s op het gebied van operationele bedrijfsvoering, cybersecurity of privacy. Indien u een serviceorganisatie bent, wilt u deze kwaliteit bovendien aantoonbaar maken richting uw klanten. Voor een innovatieve en efficiënte organisatie is het bovendien zaak de aanwezige kansen te benutten. Bijvoorbeeld op het gebied van het (beter) uitnutten van data of van moderne en nieuwe technologie.

IT Advisory.jpg
Ontdek meer over IT Advisory
IT Advisory - Cybersecurity.jpg

Cybersecurity & informatiebeveiliging

Stelt u zich eens voor dat een cyberaanval of hack uw cruciale bedrijfsprocessen plat legt. Of dat een datalek leidt tot verlies van gevoelige data van uw bedrijf of klanten. Zonder goede cybersecurity kan uw onderneming flinke schade oplopen. Van (financiële) schade doordat de continuïteit van uw bedrijf in het geding is tot aan reputatieschade, omdat bedrijfsgevoelige informatie of persoonsgegevens op straat liggen. Een serieus bedrijfsrisico waar u als ondernemer niet langer omheen kunt, maar waar u zich wel degelijk tegen kunt wapenen. Middels onderstaande diensten helpen wij u graag met het verbeteren van uw cybersecurity en informatiebeveiliging.

Lees meer
IT Advisory - Data-analyse.jpg

Data-analyse & Business Intelligence

De wereld verandert. De inzet van technologie neemt rap toe, en de hoeveelheid data die daarmee wordt gegeneerd binnen organisaties groeit exponentieel. Het is aangetoond dat data-gedreven bedrijven beter presteren dan traditionele bedrijven. U kunt met behulp van deze data de prestaties binnen uw organisatie beter analyseren en daarmee gerichter sturen. Daarnaast wordt data steeds meer gebruikt om ook voorspellingen te doen naar de toekomst (predictive analytics), bijvoorbeeld over maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen of andere trends.

Lees meer
IT Advisory - Softwareselectie en implementatie.jpg

Softwareselectie & implementatie

De aanschaf en invoering van een nieuw softwarepakket is vaak een ingewikkeld traject. Vaak is er een strak budget beschikbaar en bent u afhankelijk van leveranciers. Bovendien is het geen dagelijkse kost en zijn de consequenties bij mislukking groot. Door deze hindernissen wordt de aanschaf van nieuwe software vaak uitgesteld of doen organisaties onnodig concessies. Onze adviseurs hebben veel ervaring in het begeleiden van selectietrajecten en ondersteunen van implementatieprojecten. Wij helpen u graag met zowel het selectietraject als het implementeren van een nieuw pakket, zodat u zich volledig kunt richten op uw organisatiedoelen.

Lees meer
IT Advisory - Robotic Process Automation

RPA

Het aan elkaar koppelen van gegevens uit verschillende systemen en het uitvoeren van simpele, repetitieve, digitale handelingen kan veel schaarse tijd van uw professionals kosten. Robotic process automation (RPA) is dé oplossing voor dit probleem, zonder direct te investeren in complexe automatisering. RPA biedt een snelle, tactische tussenoplossing voor het automatiseren van repetitief handmatig werk, alvorens (eventueel) over te stappen op structurele automatisering.

Lees meer
IT Advisory - Assurance services

Assurance services

Steeds meer bedrijven maken de strategische keuze om een deel van hun bedrijfsprocessen (van HR en logistiek tot IT en administratie) uit te besteden bij een gespecialiseerde serviceorganisatie. Sommige van deze processen zijn dusdanig belangrijk dat de afnemer zekerheid ofwel Assurance over de geleverde kwaliteit wil. Als dienstverlenende serviceorganisatie kunt u zich dus onderscheiden van de concurrentie door proactief verantwoording over uw dienstverlening af te leggen. Onze IT-auditors zijn bekend met vrijwel alle (inter)nationale Assurance standaarden en helpen u dan ook graag met al uw Assurance vraagstukken.

Lees meer
cybersecurity man en vrouw.jpg

Over ons

Baker Tilly IT Advisory is uw huisadviseur voor al uw digitale vraagstukken. Van IT Audit en het verkrijgen van zekerheid tot het begeleiden van uw digitale transformatie en het realiseren van betere managementinformatie. Maak kennis met ons team en onze werkwijze.

Lees meer
IT Advisory - IT Audit

IT Audit

Wilt u de kwaliteit van uw verwerkingsprocessen en informatievoorziening aanscherpen of aantoonbaar maken naar de markt? Onze IT auditors helpen u met het leveren van formele assurance rapportages (bv. ISAE3402, SOC2, ENSIA, cyber attestation) om dit mogelijk te maken. Ook zijn zij in staat om u breder bij te staan op dit gebied, bijvoorbeeld met advies op het gebied van optimalisatie en beheer van automatiseringsomgevingen, informatiemanagement, data-strategie en data-analytics, informatiebeveiliging, cybersecurity en andere digitale vraagstukken.

Lees meer

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over IT Advisory? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

martin-van-ernst.jpg
Martin van Ernst Partner IT Advisory T: 06 30 13 98 76