Over ons

cybersecurity man en vrouw.jpg

Baker Tilly IT Advisory is uw huisadviseur voor al uw digitale vraagstukken. Van IT Audit en het verkrijgen van zekerheid tot het begeleiden van uw digitale transformatie en het realiseren van betere managementinformatie. Maak kennis met ons team en onze werkwijze.

Ons team

Het team bestaat uit ongeveer 35 IT auditors en adviseurs, verspreid over onze vestigingen in het hele land. Zo is er altijd een expert bij u in de regio.

Wij hechten grote waarde aan de kennis en expertise van onze werknemers. Zo hebben wij een aanzienlijk aantal geregistreerde IT auditors (RE) en heeft meer dan de helft van ons team een IT-audit post-master of data science opleiding afgerond, of volgt deze op dit moment. Middels vaktechnische kennissessies, lezingen en cursussen blijft ons volledige team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Diverse collega’s zijn actief aangehaakt bij de beroepsorganisatie NOREA en dragen zodoende bij aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

Multidisciplinair maakt het verschil

Baker Tilly beschikt daarnaast over een brede groep van auditors en adviseurs, waarbij zowel sectorspecialisatie (mkb, publieke overheid, zorg) als functionele specialisatie (financiële sturing en verbetering, HR, fusies en overnames, fiscaal) aanwezig zijn. Het voordeel daarvan is dat u wordt geholpen met de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering, maar dat we tegelijkertijd het volledige plaatje overzien. Uw ambities en behoeften vormen de basis, waarna wij de gewenste kennis en ervaring inzetten.

Onze werkwijze

Now, for tomorrow is waar Baker Tilly voor staat. Oftewel; vandaag werken aan uw toekomst van morgen. Deze visie sluit volledig aan bij de werkwijze van ons IT Advisory team. Wij streven ernaar om samen met u, als klant, kwaliteitsverbeteringen te maken. Bij zowel audit- als adviesopdrachten dagen wij u niet alleen uit om te verbeteren, maar geven wij u ook de handvatten hoe dit te bereiken.

Per opdracht zoeken wij naar een passende, pragmatische manier van werken die past binnen uw organisatie. Zonder binnenbochten te nemen of in te boeten op kwaliteit zorgen wij voor een flexibele aanpak. Uiteraard gebeurt dit alles volledig volgens de geldende wettelijke regels, alsmede volgens de richtlijnen van NOREA.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over IT Advisory? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

martin-van-ernst.jpg
Martin van Ernst Partner IT Advisory T: 06 30 13 98 76