Skip to content
Gepubliceerd op: 19 april 2016
Type publicatie Blog

"Wie over de juiste managementinformatie beschikt, heeft goed zicht op bedrijfsprestaties. En kan aan meerdere knoppen draaien om tot betere prestaties te komen en meer uit de business te halen. Maar waar zit al die data om tot goede managementinformatie te komen? De juiste stuurinformatie boven tafel uit de enorme brei aan data binnen je organisatie is niet eenvoudig. Zeker niet als je omzetcijfers, winstprognoses, marges, orderverwerking, productiviteit en klantdata ook relevant wilt maken voor het werk van het managementteam en de medewerkers. Het kan wel: een inkijkje in de wereld van slimme data en betrouwbare managementinformatie."

Infographic Ontwerp: Studio Lakmoes

Meer weten over het genereren van betrouwbare managementinformatie?

Baker Tilly IT Advisory helpt organisaties bij het vertalen van data uit meerdere bronnen tot relevante stuurinformatie in overzichtelijke dashboards. Neem contact op met een van onze business intelligence-specialisten. Zij kunnen u helpen om te bepalen welke data voor uw bedrijfsvoering essentieel zijn en hoe die data omgezet kunnen worden naar betrouwbare managementinformatie, die snel of zelfs realtime beschikbaar is.

Wil je meer weten over stuurinformatie? Bouwe Bekking is met zijn team tweede geworden in de zwaarste zeilrace ter wereld (Volvo Ocean Race) en is uitgeroepen tot zeiler van het jaar 2015. Kortom: hij heeft jarenlang ervaring met aan het roer staan en het behouden van je koers. Hij deelt zijn tips in het ondernemerscollege Hoe geef je leiding aan een high performance team?

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief