Skip to content

Prinsjesdag: lees hier meer over de voorgestelde maatregelen

Op dinsdag 19 september 2023 was het zover: Prinsjesdag! Het kabinet presenteerde het Belastingplan 2024 en een aantal andere fiscale wetsvoorstellen. De voorgestelde wijzigingen hebben gevolgen voor iedereen: ondernemingen en particulieren. Onze belastingadviseurs hebben de belangrijkste wijzigingen overzichtelijk voor u samengevat in onze Prinsjesdagspecial. Klik hieronder door om snel meer te lezen over:

Updates, uitleg en opvolging

Het Belastingplan bevat voorstellen voor ingrijpende wijzigingen in de fiscale wet- en regelgeving. De meeste maatregelen en wijzigingen zijn wetsvoorstellen die de Tweede en Eerste Kamer nog moeten goedkeuren. In dit proces volgen er mogelijk nog aanpassingen aan deze wetsvoorstellen.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wat betekenen de wijzigingen voor uw belastingpositie? Onze adviseurs bespreken het graag met u. Op deze pagina delen wij bovendien onze inzichten en geven tekst en uitleg over de achtergrond en gevolgen van een aantal voorstellen. Volg deze pagina voor de laatste updates, inzichten en verdiepende berichten.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de Prinsjesdagplannen en andere relevante actualiteiten? Schrijf u dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Wet- en regelgeving op dit gebied kan onderhevig zijn aan verandering. Wij raden u aan om met uw Baker Tilly adviseur te overleggen over de impact hiervan.

Belastingplan 2024: stand van zaken

Lees meer

Interview met Alex van Wamel over de wijzigingen voor de CV en het FGR

Lees meer

Veranderingen op komst in de vastgoedwereld

Lees meer

Interview met Philippe Albert over ontwikkelingen in de bedrijfopvolgingsregeling

Lees meer

Wijzigingen Belastingplan 2024: hoofdpunten uit de Tweede Kamer

Lees meer

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief