Skip to content
Foto van webinar

Wat vertellen artificial intelligence en big data over jouw business?

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Gerelateerde onderwerpen
Ondernemerscollege Angelique Koopman

Artificial Intelligence is dé trend van 2017. Dankzij Artificial Intelligence wordt het mogelijk om grote hoeveelheden complexe data te analyseren. Een mens kan deze verbanden onmogelijk leggen, het ontbreekt ons simpelweg aan hersencapaciteit. In haar college laat Angelique zien dat de mens met behulp van Artificial Intelligence tot verrassende inzichten kan komen. En hoe dat jou kan helpen in je dagelijkse business.

Over Angelique Koopman

Angelique Koopman neemt je mee in de wereld van machine learning, deep learning en slimme algoritmen. Ze laat zien dat deze termen niet afschrikken, maar juist ongekende mogelijkheden bieden. Zij onderzoekt vanuit de theorie én de praktijk de toegevoegde waarde van nieuwe technologieën voor het werk van accountants. Ze geeft colleges op Tilburg University om haar kennis te delen met studenten.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief