Skip to content
Foto van handen schudden

Eimskip opnieuw in zee met Baker Tilly Corporate Finance

Gepubliceerd op: 09 juni 2017
Type publicatie Kennisartikel
Gerelateerde onderwerpen
Eimskip versterkt wederom haar positie in de wereldwijde reefer logistieke diensten door de overname van 75% van de aandelen van het Deense SHIP-LOG A/S. Baker Tilly Corporate Finance heeft in nauwe samenwerking met de Corporate Finance collega’s van Baker Tilly Denmark, deze overname begeleid. Het is de vierde overname op rij in korte tijd voor Eimskip. In 2015 en 2016 zijn respectievelijk al Jac. Meisner Internationale Expeditie en Extraco Services aan de Eimskip Groep toegevoegd. En eerder dit jaar ook Mareco.

Over Eimskip

Eimskip is een toonaangevende koelvaartrederij dat voornamelijk opereert in de Noord-Atlantische Oceaan. Eimskip werd opgericht in 1914 en is een beursgenoteerd bedrijf met (Nasdaq IJsland). Het bedrijf beheert een netwerk van 60 kantoren in 20 landen, werkt 20 schepen en heeft ongeveer 1.680 medewerkers. Ongeveer de helft van de omzet van het bedrijf is afkomstig van activiteiten buiten IJsland.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief