Internationaal belastingadvies

Belastingadvies - Belastingadvies internationaal.jpg

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarin u te maken krijgt met zowel binnenlandse als buitenlandse belastingregels. Bijvoorbeeld bij export, internationale samenwerkingsverbanden, het openen van een filiaal in het buitenland of het oprichten van een buitenlandse vennootschap. Met onze kennis en ons wereldwijde netwerk kunnen onze adviseurs u helpen met uw internationale belastingvraagstukken.

Wij maken deel uit van het wereldwijde Baker Tilly-netwerk. Onze adviseurs werken nauw samen met de collega’s uit dit netwerk. Hierdoor kunnen wij u eenvoudig in contact brengen met een lokale expert voor vragen omtrent lokale wet- en regelgeving. Bovendien hebben wij voor diverse landen en continenten een landendesk waar specifieke kennis over het betreffende land aanwezig is. Wij denken mee met grenzeloze ambities en laten u zien dat het internationale belastingrecht ook juist vele mogelijkheden biedt om belasting te besparen. Zaken waar wij u bij kunnen helpen:

  • Belasting buitenland
  • Dividendbelasting
  • Belastingverdragen
  • OESO, BEPS en ATAD
  • Personeel in het buitenland
  • Juiste rechtsvorm voor uw internationale onderneming

Nederland staat bekend om zijn gunstige investeringsklimaat en een aantrekkelijk belastingstelsel. Door de geografische ligging, met Rotterdam als een van de grootste havens ter wereld en Schiphol als grote internationale luchthaven, is Nederland een belangrijk logistiek knooppunt. Niet verwonderlijk dus dat veel internationaal opererende ondernemingen voor Nederland kiezen om zich te vestigen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over internationaal belastingadvies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.