Internationaal belastingadvies

Belastingadvies - Belastingadvies internationaal.jpg

Heeft uw onderneming te maken met buitenlandse belastingregels? Bijvoorbeeld als gevolg van export, internationale samenwerkingsverbanden, het openen van een filiaal in het buitenland of het oprichten van een buitenlandse vennootschap? Maakt uw onderneming onderdeel uit van een internationale structuur en wilt u weten welke gevolgen nieuwe fiscale wetgeving voor uw onderneming heeft? Wij zetten graag onze kennis en ons internationale netwerk in om u te helpen met uw internationale belastingvraagstukken.

Onze belastingadviseurs houden de ontwikkelingen in het internationaal belastingrecht nauwlettend in de gaten. Wij maken de gevolgen van de gewijzigde en nieuwe wetgeving voor u inzichtelijk, of dit nu gaat om Controlled Foreign Company (CFC)-wetgeving of om ontwikkelingen op het gebied van transfer pricing, dividendbelasting, generieke en specifieke antimisbruikbepalingen en hybride mismatches. Wilt u voor uw internationale fiscale vragen kunnen vertrouwen op een deskundige fiscale sparringpartner? Dan bent u bij Baker Tilly aan het juiste adres.

Krachtig internationaal netwerk

Wij maken deel uit van het wereldwijde Baker Tilly-netwerk. Onze adviseurs werken nauw samen met de collega’s van Baker Tilly International. Hierdoor kunnen wij u eenvoudig in contact brengen met een lokale expert voor vragen omtrent lokale wet- en regelgeving. Wij denken mee met grenzeloze ambities en laten u zien dat het internationale belastingrecht ook juist vele mogelijkheden biedt. Zaken waar wij u bij kunnen helpen:

Bij internationale structuren en financieringen is de regelgeving over hybride mismatches (ATAD2) van groot belang. Op onze speciale ATAD2-pagina leest u meer over deze complexe fiscale wetgeving en onze expertise op dit vlak. Baker Tilly heeft naast actuele kennis over ATAD2 tevens een web-based tool ontwikkeld: de ATAD2 Risk Assessment. Wilt u alvast een eerste inzicht in de ATAD2-risico’s in uw specifieke situatie? Ga dan nu naar de ATAD2 Risk Assessment.

Contact

Heeft u vragen op het gebied van internationaal belastingrecht? Wilt u fiscaal ‘in control’ zijn en voldoen aan alle fiscale verplichtingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies. Wij helpen u graag.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over internationaal belastingadvies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.