Landendesk

Internationaal ondernemen - Landendesk.jpeg

Bent u de ondernemer die letterlijk de grenzen van het ondernemen wil verleggen? Die de stap wil wagen en kansen ziet in het buitenland? Producten of diensten internationaal aanbieden kan een optie zijn om een groeistrategie te verwezenlijken. Ieder land kenmerkt zich door een eigen markt, economie en vraag en aanbod. Maar ieder land heeft ook eigen regels en wetten.

Al uw internationale zaken regelen via één punt

Als internationaal ondernemer krijgt u gegarandeerd te maken met deze talloze wetten, (subsidie)regelingen én financiële risico’s. Deze kunnen u ook kansen bieden in het uitvoeren van uw plannen. Het is mogelijk om via onze landendesks al deze internationale zaken via één punt te (laten) regelen: van de expertise van een lokale adviseur op het gebied van wet –en regelgeving tot het opzetten van een onderneming in juridische zin. Van arbeidsrecht tot internationaal belastingadvies in alle sectoren. Bovendien hebben onze landendesks direct contact met lokale adviseurs, doordat wij deel uitmaken van Baker Tilly International.

Nederland als toegangspoort tot Europa

Nederland staat bekend om haar gunstige investeringsklimaat en een aantrekkelijk belastingstelsel. Door de geografische ligging, met Rotterdam als een van de grootste havens ter wereld en Schiphol als grote internationale luchthaven, is Nederland een belangrijk logistiek knooppunt. Daarmee zijn we, letterlijk en figuurlijk, de belangrijkste toegangspoort tot Europa. Niet verwonderlijk dus dat veel internationaal opererende ondernemingen voor Nederland kiezen om zich te vestigen.

Ontdek met onze landendesk welke mogelijkheden voor u en uw onderneming over de grenzen liggen. Wij begeleiden ook buitenlandse ondernemers die in Nederland willen ondernemen. U kunt bij ons terecht voor advisering over en het opzetten van de gewenste (organisatie)structuur, internationaal- en lokaal belastingadvies, expat services en audit services.

Tax Mapp

Het laatste wereldwijde belastingnieuws én volledige actuele belastingoverzichten per land. Dat vindt u in onze unieke app: de Tax Mapp. In de App store en in de Google Play Store is de Tax Mapp gratis te downloaden.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over internationaal ondernemen? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

herm-nieste.jpg
Herm Nieste Partner tax advisory T: 06 10 07 19 26